Automotive Insurance van Tenback

Laat u verrassen door de unieke unieke voordelen en de gunstige premie van de Automotive Insurance van Tenback en profiteer van het gemak van alles onder 1 dak.

9 redenen om voor de Automotive Insurance van Tenback te kiezen

  1. Verzekering regelt Tenback
  2. Schademelding bij Tenback
  3. Reparaties snel en vakkundig uitgevoerd door ons
  4. Gratis vervangend vervoer tijdens tijdens de schadereparatie
  5. Aantrekkelijke premie
  6. Bij total loss of diefstal van uw auto binnen 3 jaar krijgt u de aanschafwaarde vergoed.
  7. Geen eigen risico bij reparatie via uw dealer Tenback Auto's B.V.
  8. Geen alarmeisen voor auto's tot € 75.000,- (ook niet voor cabrio's)
  9. Een top product van Centraal Beheer Achmea!

Nooit meer stilstaan bij autoverzekering

(door: Carla van der Meer)

DOETINCHEM – „Bijna alle dealers hebben tegenwoordig een auto verzekering”, vertelt Marco Tenback namens de Doetinchems autodealers. „Wij hebben gekozen voor Automotive Insurance, (autoverzekering) van Tenback. Dit is een prima verzekering met alleen maar voordelen en optimale zekerheid. Wanneer de klant schade heeft, brengt hij zijn auto naar de dealer en alles wordt voor hem geregeld. Hij krijgt vervangend vervoer en de betaling wordt rechtstreeks tussen de verzekeringsmaatschappij en de dealer geregeld. De klant heeft nergens meer omkijken naar.”

De autoverzekering van Automotive Insurance is een samenwerking van de autodealers en verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer Achmea. „Een van de vele voordelen is dat er geen alarmplicht is tot een bedrag van 75.000 euro”, laat Tenback weten. „De verzekering weet dat mensen die een dure auto hebben er eerder op letten waar ze die parkeren. Ze zullen bijvoorbeeld niet zo snel in een buurt parkeren waar de kans op diefstal of inbraak in de auto groot is. De verzekering houdt hiermee rekening met de premie, want hoe duurder de auto, hoe goedkoper de verzekering in verhouding wordt. Je kunt als klant nu heel snel op onze website al zien wat de premie kost. Een ander voordeel is natuurlijk dat wij het aanspreekpunt zijn voor uw schadereparaties. Mocht u onverhoopt schade rijden, dan neemt u gewoon contact met ons op en wij regelen alles voor u en zorgen dat uw auto perfect gerepareerd wordt.

Verder heeft de autoverzekering van Automotive Insurance als voordeel de drie jaar lange aanschafwaarderegeling, voor auto's die bij het afsluiten van de verzekering niet ouder zijn dan 6 jaar. Wanneer de auto binnen drie jaar gestolen wordt of total loss raakt, krijgt de eigenaar de aanschafwaarde terug, en niet de dagwaarde zoals bij de meeste verzekeringen gebruikelijk is.

"Automotive Insurance is een service aan de klant”, laat Tenback weten. „ We merken vaak dat de verzekering een ondergeschoven kindje is. Iedereen kijkt altijd naar de laagste premie, maar de voorwaarden van de verzekering zijn veel belangrijker. Niemand leest de kleine lettertjes en ze weten vaak niet wat er precies geleverd wordt. Het loont soms de moeite om een iets duurdere verzekering te nemen. Neem maar als voorbeeld het uitkeren van de dagwaarde of de aanschafwaarde. Dat maakt een groot verschil.” Daarnaast is de No-Claim-beschermer een perfecte aanvulling op iedere autoverzekering zolang de klant nog geen 14 schadevrije jaren heeft. Bij 14 schadevrije jaren of meer heeft u namelijk al bonusbescherming en dat maakt de No-Claimbeschermer dan overbodig. Let er natuurlijk dan wel op, mocht u een keer schade rijden dat u dan wel een noclaimbeschermer afsluit om dan bij een volgende schade de terugval in noclaimkorting te voorkomen.