Chrysler, Jeep, Dodge & Lancia dealer voor
Doetinchem, de Achterhoek en Gelderland

Tenback auto's is al sinds jaar en dag bekend om haar dealerschap van Chrysler, Jeep en Dodge. Door de recente ontwikkelingen bij Chrysler in de Verenigde Staten is Chrysler in Europa niet langer meer leverbaar onder de naam Chrysler. Lancia heeft, via de FIAT Autogroep, Chrysler overgenomen en voor Europa zullen de bekende modellen onder de naam Lancia verkocht worden. 

De bekendste veranderingen zijn die van de Chrysler Voyager serie. Deze serie gaat nu verder onder de naam Lancia Voyager. De nieuwe 300C (voorheen Chrysler 300C) krijgt een andere naam, namelijk de Lancia Thema. In de Verenigde Staten is de opvolger van de Chrysler 300C wel gewoon te koop onder de naam van Chrysler 300C. Wellicht ietwat verwarrend soms en zeker nu enkele modellen elkaar "raken", maar voor de toekomst zal het beeld er alleen maar duidelijker op worden. 

Chrysler 

Het ijzersterke merk uit de Verenigde Staten blijven wij tot in lengte van dagen ondersteunen. We zijn groot geworden met Chrysler en zullen dit nooit vergeten. Ook onze klanten met Chrysler modellen kunnen gewoon, zoals zij dit altijd al gewend waren, bij ons terecht voor uitstekend onderhoud. 

Dodge

Met het verdwijnen van Chrysler als merk in Europa, is ook Dodge meegegaan. De mensen van Fiat hebben besloten om het merk enkel en alleen nog buiten Europa te voeren. Net zoals voor onze Chrysler klanten geldt, geldt ook voor onze Dodge rijders, u bent nog altijd van harte welkom voor uw onderhoud en andere vragen van uw geliefde Dodge.

Jeep

Jeep is Jeep en zal altijd Jeep blijven. Een bijzondere trendsetter destijds (de absolute nummer 1 SUV) en nog steeds tot vandaag de dag een plezierige verschijning op de Nederlandse snelwegen. Met Jeep waren wij altijd al bijzonder verheugd om deze kanjer in ons assortiment te mogen hebben. Gelukkig is dat nog altijd zo en dit zal ook niet snel veranderen. "Jeep - Never Adapt"

Lancia

De chique Italiaan. Lancia brengt afwerking naar een hoger niveau. Het interieur van elke Lancia is absoluut bijzonder te noemen en het zit als een Italiaans maatpak. Het complete assortiment van Lancia biedt voor iedereen wat wils. Van de kleine eigenwijze Ypsilon tot de Lancia Thema, iedereen kan en mag genieten van een Lancia. Wij zijn gecertificeerd dealer en daarom kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud aan uw Lancia.