Tenback Auto's Doetinchem

Tenback Auto’s B.V. is een echt familiebedrijf; Herman Tenback begon in 1953 als bakkersknecht bij bakkerij Chevalking , al snel viel het scherpe oog van Herman Tenback op de bakkersdochter Gerda en besloot Herman niet alleen zoete broodjes te blijven bakken maar het hart van Gerda te veroveren. De scherpe ogen van Herman Tenback hadden niet alleen kijk  op de dochter van de bakker maar ook "oog" voor mooie auto's. In 1958 besluit Herman Tenback dan ook om de "warme bakker" te verruilen voor een eigen verwarmde autoshowroom en begint een lange carriere in de autobranche.

Herman en Gerda trouwen in 1961 en in 1965 wordt hun tweeling Guido en Marco geboren. De zaak in Silvolde groeit gestaag en in 1973 wordt er in Doetinchem een reeds bestaand pand betrokken. In deze zaak aan de Keppelseweg ging in 1986 ook de jongere generatie Tenback aktief aan het werk in het familiebedrijf. Guido verantwoordelijk voor de Sales en Marco voor de After sales.  In 1988 werd het Chrysler, Jeep en Dodge dealerschap verworven en geleidelijk aan trekken de heer en mevrouw Tenback senior zich wat meer terug uit de dagelijkse bedrijfsvoering om hun niet onbelangrijke rol achter de schermen te gaan vervullen. Met het verkrijgen van de dealerschappen van Chrysler, Jeep en Dodge en de daaruit volgende groei, werd na een aantal verbouwingen besloten uit te kijken naar een nieuwe locatie. De realisatie van het nieuwe huidige pand heeft circa 9 jaar geduurd. In november 2007 is men in dit prachtige pand getrokken. In juni 2011 is het dealerschap uitgebreid met het merk Lancia. Lancia en Jeep zijn de huidige dealerschappen van Tenback Auto’s B.V… Tevens uw adres voor exclusieve en betrouwbare occasions.   

Het pand van Tenback auto's langs de A18

Chrysler, Jeep, Dodge en Lancia

De merken Chrysler, Jeep, Dodge & Lancia worden u gepresenteerd in de volledige line-up van de merken. De merken met een geheel eigen gezicht, staan voor u klaar om bekeken te worden. Wilt u een proefrit dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Jeep commander, nieuwe auto in de showroom

Werkplaats

Onze werkplaats voorziet u in uitstekende service verlening. Met een geheel eigen werkwijze, staat 1 ding centraal, de klant! We helpen u snel wel weer op weg en zorgen indien wenselijk voor vervangend vervoer. Onze werkplaats heeft al diverse prijzen in ontvangst mogen nemen en is met recht het paradepaardje van ons bedrijf.

Perfect onderhoud aan uw gebruikte auto of nieuwe auto

Occasion aanbod

Met ca. 150 occasions een ruime keus voor u, wanneer u op zoek bent naar een goede tweedehands auto. Al dan niet met extra service of BOVAG garantie, verkopen wij u graag één van onze occasions. Kijk op onze occasion pagina voor het meest actuele aanbod.


Koffie

U bent van harte welkom in onze showroom. Neem eens rustig een kijkje en laat u verrassen door het ruime aanbod. Uiteraard bieden wij u graag een kopje koffie (waaronder de beste cappuccino van Doetinchem) aan tijdens uw bezoek.