Filter
 • Het is weer tijd voor de winterband!

  De temperaturen nemen weer winterse normen aan. Dat betekent dat u er (weer) goed aan doet om de winterbanden te monteren. 

  Meer grip

  Winterbanden zorgen al bij temperaturen onder de 7 graden Celcius voor aanzienlijk meer grip op de weg. Nog steeds rijden veel automobilisten tijdens winterse omstandigheden met de zomerband op de auto. Bijzonder onverstandig, want het verschil is echt aanmerkelijk. In wintersportgebieden zijn winterbanden verplicht. En niet voor niks, zo blijkt uit de video van de ANWB.

  Video

  Diverse typen winterbanden direct uit voorraad leverbaar

  Kijk in onze webshop voor een ruim overzicht aan winterbanden. Staat uw winterband er niet tussen? Geen probleem, neem contact met ons op en wij informeren u direct over de kosten voor de band en het monteren. Wilt u dat wij de zomerbanden voor u opslaan? Ook dat is geen probleem bij ons. Wees verstandig en stap snel over op winterbanden.

   

 • 22 november Gratis Wintercheck en Gratis IJskrabber!

  Gratis Wintercheck met Gratis IJskrabber

  Wat ze ook doen, ze blijven de allerliefste van de wereld. En daarom wil je er zeker van zijn dat je ook deze winter
  veilig met ze op weg kunt. Onze gratis Wintercheck levert daar een mooie bijdrage aan. Bovendien krijg je na afloop
  een handige ijskrabber. We hopen je dan ook binnenkort bij ons te mogen verwelkomen. En laat die strenge winter daarna maar komen!

  KOM 22 NOVEMBER LANGS TIJDENS HET TENBACK WINTERWEEKEND!

  Gratis winter check op 16 wintergevoelige punten

  We controleren de auto op 16 wintergevoelige punten. Denk hierbij aan de remmen, de verlichting, de accu,
  de ruitenwissers en alle vloeistoffen.

  Niet vergeten! Neem de Wintercheck-voucher mee

  Ga naar www.moparwintercheck.nl, download of print de voucher uit en neem ‘m mee. Je maakt direct kans
  op een driving experience.

  Openingstijden Wintercheck

  Je bent van harte welkom op zaterdag 22 november van 9:00 tot 13:00 uur. We zien je graag langskomen en de koffie staat klaar voor je!

 • In onze showroom: De Jeep Renegade

  Jeep Renegade nu in de showroom en leverbaar.

  We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver. De Jeep Renegade is officieel leverbaar en tastbaar in onze showroom. Heeft u het preview evenement gemist? Nu kunt u in alle rust kennis maken met dit bijzondere model van Jeep. Een geheel nieuwe creatie rondom het SUV type, maar dan wel SUV zoals Jeep dat ooit bedoeld heeft. 

  Kom dus langs en informeer naar de ongekende mogelijkheden van deze bijzondere Jeep.

 • Zoek in meer dan 20.000 import occasions

  Mercedes en Jeep importeren uit DuitslandHet is een veel besproken onderwerp in de automotive wereld. Het kopen van een auto in het buitenland. Waarom is hier zoveel interesse voor?

  Prijs

  Eigenlijk is het heel simpel. Auto's in het buitenland zijn goedkoper! Nee niet allemaal, maar met name jonge gebruikte auto's zijn bijzonder interessant. Wanneer u gaat zoeken op "auto importeren", dan komen er bijzonder veel websites naar voren met allerlei mogelijkheden. Veelal import pakketten. Prachtig natuurlijk, maar de meeste zoekers haken hier toch af. Want wat krijg je nou wel en wat krijg je niet? RDW? Keuring? Kenteken? Transport? Douane? BPM? Verzekering? En nog veel meer... grote vraagtekens. 

  Maar dan dus duidelijk!

  Wij presenteren u vanaf vandaag onze import website waar u op zoek kunt gaan naar Jeep en Mercedes occasions in heel Europa. We horen u denken... wat is daar nou duidelijk aan? Welnu... wij presenteren u direct de NL Rijklaar Prijs! Met andere woorden, de prijs waar alles al in verwerkt is en waarbij u nooit voor verrassingen komt te staan. Gewoon uw prijs! Zoekt wel zo makkelijk voor u.
  Laat ons alles regelen rondom de uiteindelijke import van uw nieuwe auto.

  Dus zoek vanaf vandaag in onze website met meer dan 20.000 interessante Jeep en Mercedes modellen en zie direct uw Nederlanse prijs. Makkelijker kunnen we het niet maken!

   

   

 • 8 & 9 oktober tot 20.00 uur geopend!

  Speciaal voor het Jeep Renegade Preview Event, zijn wij op woensdag 8 en donderdag 9 oktober
  tot 20.00 uur geopend. 

  Dus neem de tijd en kom gezellig even langs om de geweldige grote kleine Jeep zelf te bewonderen!

  Tot morgen (of overmorgen). 

 • Nieuwe Dodge Ram Pick Up voor CARLectra

  Peter van Tuijl met zijn nieuwe Dodge Ram Pick Up

  Afgelopen week heeft Peter van Tuijl van CARLectra uit Ulft de sleutels in ontvangst genomen van zijn nieuwe Dodge Ram Pick Up. We wensen Peter veel veilige kilometers toe en zien hem graag weer terug voor uitstekend en professioneel onderhoud aan zijn Dodge Ram. 

  Ook interesse in de Dodge Ram Pick Up? Zakelijk is de Dodge Ram al zeer voordelig te rijden op LPG. Laat u door ons informeren over de vele mogelijkheden.

   

 • Rijtest Lancia Ypsilon CNG Ecochic

  Lancia Ypsilon Ecochic 14% bijtellingTerwijl het er in Nederland op lijkt dat je alleen 'groen' onderweg bent met een (semi-)elektrische auto is er nóg een brandstof waarbij je het milieu weinig schade toebrengt: groengas. Bijkomend voordeel is dat dit gas ook nog eens erg voordelig is. Sinds kort kun je het ook tanken in de Lancia Ypsilon Ecochic. Tijd voor een kennismaking.

  Ypsilon 0.9 Twinair CNG

  De Ypsilon is al weer ruim twee jaar verkrijgbaar en is nog steeds een chique verschijning. Waar de Fiat 500 nog wel eens van de shortlist – zou daar eigenlijk een mooi Italiaans woord voor zijn? – wordt geschrapt wegens het ontbreken van achterportieren, is de Ypsilon een ideale compacte B-segmenter die niet alleen vorm en functie prima lijkt te combineren, maar ook uitstraalt dat z'n eigenaar méér wil dan alleen een functioneel vervoermiddel.

  Vanaf het begin is de 0.9 TwinAir de meest populaire krachtbron in de compacte Lancia. Met zijn 85 pk is de Ypsilon er lekker vlot mee en bovendien past deze motor prima bij het karakter van de auto, hoewel we persoonlijk de 1.2 viercilinder wat rustiger vinden in de Yp. Sinds kort is de kleine turbotwin ook verkrijgbaar met een CNG-installatie, voor gebruik van het zogenoemde groengas. Met meer dan 15 jaar ervaring is Fiat de absolute nummer één als het gaat om dit gas, dat inmiddels op meer dan 125 plekken in Nederland te krijgen is. Vrijwel altijd is er een tankmogelijkheid in de buurt en mocht dat niet het geval zijn dan is er ook geen man over boord: de Ypsilon heeft immers ook nog steeds de standaard benzinetank van 40 liter. Mocht je onverhoopt geen groengas kunnen tanken, kun je altijd verder op benzine. Met beide brandstoffen samen heb je (bijvoorbeeld tijdens een buitenlandse reis) bovendien een veel grotere actieradius dan bij de benzineversie.

  De motor in de Ypsilon kennen we al van de Fiat Panda 0.9 TwinAir CNG. Ook in de Lancia levert deze 80 pk, vijf minder dan in de versie die het zonder 'de brandstof om op de koken' moet stellen. De CO2-uitstoot is een zeer lage 86 gr/km, terwijl het opgegeven verbruik 3,1 kg per 100 kilometer bedraagt. Een kilo CNG kost in Nederland ongeveer een euro, zodat je dus een euro of drie per 100 kilometer kwijt zou zijn. Dat red je met een andere brandstof niet! Mooi die lage brandstofkosten, maar de leaserijder is minstens zo blij met 14 procent bijtelling, terwijl ondernemers zich in de handen wrijven vanwege aangename subsidieregelingen – helaas niet overal in het land gelijk – voor dergelijke milieuvriendelijke auto's. Tijdens onze trip noteerde de boordcomputer gemiddeld 1 op 16. Zuiniger kan. Minder zuinig ook. De TwinAir blijft in dit opzicht een gevoelige motor, ook op groengas. Laat je de turbo relaxt zijn werk doen, ligt een keurig resultaat binnen bereik. Moet hij flink aan de bak, is het verbruik navenant.

  Eco en 14% bijtelling

  Afgezien van een extra metertje op het digitale schermpje en een keuzeknopje voor de brandstof merk je er niets van dat je met een groengas-auto onderweg bent. De vijf ontbrekende pk's vallen niet op en ook qua sturen is er weinig verschil, ondanks de iets grotere grondspeling. Vanwege wettelijke eisen viel daar (net als bij de Panda CNG) niet aan te ontkomen, in verband met de gastank onder de kofferbak. Die is ook iets geslonken, maar biedt toch nog altijd minimaal 245 liter. De Lancia Ypsilon 0.9 TwinAir CNG Ecochic staat in de prijslijst vanaf € 14.650 en is daarmee net geen twee mille duurder dan een vergelijkbare Ypsilon puur op benzine. Het verschil wordt marginaal als je weet dat het na zo'n 13.000 kilometer al is terugverdiend. En dat eenmalig, dus niet bij jaarlijks deze afstand. Daarna begint het rijdende sparen, zonder dat je daar in het luxueuze interieur ook maar één moment aan wordt herinnerd.

  Voor meer informatie over de Lancia Ypsilon 0.9 CNG Ecochic, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

  bron : autoitalia
 • Eerste rij impressie Jeep Cherokee 2014

  De nieuwe Jeep Cherokee 2014... een rij impressie

  Nog heel even geduld, want pas in het 2e kwartaal van 2014 komt de nieuwe Jeep Cherokee op de markt in Nederland. Maar dat het een bijzonder model is geworden van Jeep, dat moge duidelijk zijn uit de eerste test notities zoals beschreven door Autovisie.

  Wat opvalt is de rij eigenschap. De Cherokee laat zich besturen als een opgehoogde personenauto in plaats van een bonkige terreinauto. Een softroader wordt hij genoemd, wat inhoudt dat hij kan concurreren met typen als de Ford Kuga, Kia Sportage, Honda CR-V en Toyota RAV4. 

  Het onderstel is gebaseerd op het platform waarop ook de Alfa Romeo Giulietta staat. Laat nou juist dit model auto bekend staan om zijn uitstekende rij eigenschappen. Niet verwonderlijk dus, dat de Cherokee 2014 aanvoelt als een heerlijke personenauto. 

  Lees alles over de eerste indrukken in het artikel van Autovisie

   

   

 • Bezoek ook eens onze webshop

  Bezoek de webshop van Tenback auto's uit Doetinchem

  Inmiddels hebben wij bijna een jaar onze webshop actief. We kunnen spreken van een bijzonder effectief middel, want de producten die wij aanbieden worden ook op marktplaats geplaatst. Hierdoor ontstaat een stroom van echt geïnteresseerd publiek voor een bepaald product. 

  Van radio's tot en met winterbanden, er is van alles te vinden in onze shop. Bezoek onze shop eens en mocht u er een mening over hebben, laat het ons dan gerust weten. We willen altijd blijven verbeteren, teneinde u als klant zo goed mogelijk te bedienen.

  Bezoek hier onze webshop of klik op de afbeelding.