Filter
 • Jeep Grand Cherokee SRT Supercharged... 718 pk!

  Jeep Grand Cherokee SRT Supercharged Geiger CarsAutoWeek heeft een leuk artikel over de Jeep Grand Cherokee SRT. De standaard al bijzonder snelle SRT uitvoering kan nog sneller. Het Duitse tuningbedrijf Geiger Cars heeft een pakket samengesteld waarmee de Jeep maar liefst over 718 pk en 776 Nm beschikt... Oh ja, de sprint van 0 - 100 km/u komt hiermee net onder de 4 seconden te liggen. 

  Bijzonder om te zien en te lezen, klik hier voor het hele artikel van AutoWeek of klik op de afbeelding.

   

   

 • ANWB Autotest - Jeep Renegade 1.4 MultiAir

  Jeep Renegade autotestLeuk en interessant artikel over de Jeep Renegade 1.4 MultiAir. De ANWB testte de Jeep en kwam tot verassende conclusies...

  Lees hier het hele artikel of klik op de afbeelding.

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Jeep Renegade 1.4i Freedom edition

  Maak kennis met de Jeep Renegade Freedom edition. Deze inmiddels ongekend snel populair geworden nieuwe Jeep, staat nu voor u klaar in de Freedom uitvoering. Kom hem bekijken in onze showroom.

  Jeep Renegade Freedom editie

  Deze AKTIE uitvoering kent een meerprijs van SLECHTS € 500,00 t.o.v. de Longitude versie en is voorzien van de volgende extra's:

  • Infotainment Systeem met 5-inch Touchscreen, Navigatie en Bluetooth
  • Tweedelig panoramisch schuif/kanteldak
  • 17-inch lichtmetalen velgen
  • Remote USB
  • 1Speciale"freedom"badge

  Tevens is onze auto voorzien van een Function Pack:

  • 230v/50HZ-stroomaansluiting
  • Elektrisch verstel-, verwarm-, en inklapbare buitenspiegels
  • Openen en starten zonder sleutel (keyless enter-'n-go systeem)

  In de prachtige, zonnige kleur Colorado Red rijdt u deze fantastiche Jeep Renegade Freedom voor € 29.074,00

 • Jeep maakt prijzen Grand Cherokee bekend

  Jeep maakt prijzen bekend van de Grand Cherokee zoals u deze bij de dealer kunt bestellen

  Jeep heeft de krachtbronnen en de vanafprijs van de kersverse Grand Cherokee uit de doeken gedaan.

  In februari kregen we de nieuwe Grand Cherokee van Jeep al onder ogen. Jeep maakte melding van de wijzigingen en uitvoeringen waarin de Amerikaanse reus op de markt zal komen. Vandaag krijgen we te lezen welke nieuwe krachtbronnen er in de neus van de Yank komen te liggen.

  De 'instapper' van de nieuwe blokken is een 3,6-liter V6 die er 286 pk uit perst. Z'n koppel is vastgesteld op 340 Nm bij 4.650 tpm. Hij is gekoppeld aan een achttraps automatische transmissie met energiezuinige Eco-Mode. De CO2-uitstoot komt in de lichtste versie uit op 244 g/km. Het gemiddeld verbruik ligt op 10,4 l/100 km.

  Wie liever krachtig wil dieselen, kan bij Jeep aankloppen voor een 3,0-liter V6 die samen met Fiat is ontwikkeld en ook in door Maserati gebruikt gaat worden. De zelfontbrander levert 250 pk bij 4.000 tpm en heeft een lekker dieselkoppel van 570 Nm bij 2.000 tpm. Z'n verbruik komt op 7,5 l/100 km te liggen. Daarbij stoot hij 198 g/km uit.

  Een stapje hoger op de ladder staat de 5,2-liter Hemi V8 benzinemotor. Het apparaat levert 352 pk en 520 Nm koppel. Schakelen gaat helemaal vanzelf met een automatische achttrapsbak. Wie niet zo'n haast heeft, rijdt dankzij cilinderuitschakeling rond met vier cilinders. Z'n verbruik ligt op 13 l/100km.

  Bovenaan de voedselketen staat de beestachtige 6,4-liter Hemi V8-motor. Met 468 pk en 624 Nm koppel lanceert hij de Grand Cherokee, die met dit blok het SRT-sausje over zich heen gegoten krijgt, in 5 seconden naar de 100 km/h. Z'n topsnelheid is vastgesteld op 257 km/h. Jeep vermeld trots dat de remweg bij 100 km/h slechts 35 meter is. Ook deze beul beschikt over cilinderuitschakeling.

  De goedkoopste Grand Cherokee, de 3.0 CRD met 190 pk, staat vanaf juli in de Nederlandse showrooms en heeft een prijskaartje van 65.990 euro.

  bron: Autoweek
 • Jeep bouwt miljoenste Wrangler (model JK)

  1 miljoenste Jeep Wrangler gebouwd in ToledoHet stoere JK-model volgde in 2007 zijn voorganger Wrangler TJ op. Iedere Jeep Wrangler die momenteel verkocht wordt op de wereldbol rolt in de Toledo Assembly Complex in Ohio van de band. De faciliteit opende acht jaar geleden.

  We zijn trots dat we 1 miljoen JK-modellen hebben mogen bouwen. We kijken uit naar het volgende miljoen", aldus Mauro Pino, Chrysler Group Vice President van Vehicle Assembly Operations,” In de fabriek in Toledo werken meer dan 600 mensen aan de Jeep Wrangler.

  bron: Autovisie