Filter
 • Nieuw in de showroom... de Jeep Renegade Automaat!

   

  Test hem nu zelf... het succesnummer van Jeep, de Renegade, is nu ook leverbaar met een 9-traps automatische transmissie. 

  De gloednieuwe Jeep Renegade Automaat is voorzien van vierwielaandrijving met een 170 pk sterke benzine motor. In combinatie met de 9-traps automaat is dit absoluut iets, wat we u graag zelf willen laten ervaren. Kom dus langs in onze showroom en maak kennis met deze prachtige uitbreiding op het Jeep Renegade programma. 

   

 • Chrysler en Jeep bij 25 beroemdste auto's allertijden...

  In de AutoKampioen van juli staat een leuk artikel over de 25 beroemdste auto's allertijden. De Chrysler Airflow en de Willys Jeep komen er ook in voor. Met name de recente Jeep Renegade heeft veel weg van deze wereldberoemde Willys Jeep.

   

  Chrysler Airflow

  Luchtweerstand bepaalt sterk de prestaties van een auto. Racewagens werden al lang aerodynamisch gebouwd, maar hoe moet dat met normale auto's?

  Chrysler bracht deze voor die dagen uitzonderlijk gelijnde Airflow. De Airflow werd niet geaccepteerd en nauwelijks verkocht, maar Chrysler bracht wel andere merken op een idee.

   

  Willys Jeep

  Het Amerikaanse leger riep de auto-industrie op een handzame auto voor "General Purpose" te ontwikkelen. Uit de letters GeePee onstond Jeep.

  Het ontwerp van Willys was het beste. De Jeep, de eerste echte terreinwagen, geldt als het symbool voor de geallieerde bevrijding van West-Europa.

   

   

 • Navigeer eenvoudig door onze voorraad auto's

  Occasions en tweedehands auto's zoek je makkelijk en eenvoudig bij Tenback in DoetinchemWe hebben onze website drastisch aangepakt op het gebied van het tonen van onze voorraad auto's. Zowel nieuwe auto's, welke direct uit voorraad leverbaar zijn, alsmede mooie tweedehands auto's kunt u nu eenvoudig opzoeken.

  De voorraad bestaat grotendeels uit top occasions. Ook kunt u altijd vragen om uitgebreide garantie, teneinde met extra zekerheid de weg op te gaan. Wilt u meer weten of een proefrit aanvragen van een auto welke uw interesse heeft, maak dan gebruik van het reactie formulier, wat wij bij elke occasion of nieuwe auto tonen.

  We helpen u graag op weg en uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. De koffie staat altijd klaar en wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden.

  Financiering & verzekering

  Wanneer u interesse heeft in een particuliere of zakelijke financiering voor uw auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Eveneens voor een verzekering van uw auto, kunt u bij ons terecht voor de scherpste tarieven met duidelijke en transparante voorwaarden. 

  Kortom... bent u aan vervanging toe van uw huidige auto of op zoek naar uitbreiding, kijk dan altijd eerst even bij ons voor de beste occasions en nieuwe auto's welke direct uit voorraad leverbaar zijn. 

  Bekijk nu onze voorraad.

   

 • Tenback al 25 jaar Jeep dealer

  Jeep dealer gelderland, arnhem, doetinchem en achterhoek. Al 25 jaar.

  Tien Nederlandse dealers voeren al sinds 1988 het merk Jeep en zijn daarmee 25 jaren lang onafgebroken Jeep-dealer...

  Ja inderdaad... wij zijn al 25 jaar Jeep dealer en daar zijn we trots op! Nog altijd tot op de dag van vandaag is Jeep de enige echte allereerste SUV op de automarkt en Jeep blijft altijd de nummer 1 op dit gebied. Ondanks alle andere SUV's op de markt, is en blijft een Jeep iets bijzonders. En dat bijzondere vindt u ook terug bij ons. Al sinds 1958 weten wij een assortiment en service te leveren waardoor vandaag de dag nog steeds de klanten kiezen voor Tenback Auto's. Uiteraard onze dank daarvoor en we zullen u ook de komende 25 jaar blijven voorzien van Jeep!

  bron: Automotive

   

 • Nooit meer een lekke band dankzij Michelin?

  Michelin nieuwe band, de doorkijkband

  In South Carolina, US, worden deze banden van Michelin gefabriceerd. Het is de zogenaamde "kijkdoor" band. Een radicaal nieuw banden ontwerp. Deze "next generation tyres" zoals ze genoemd werden tijdens de presentatie op de Philadelphia car show, zorgen voor heel wat bekijks. 

  Het zal een compleet nieuw straatbeeld geven, want het ziet er wel even anders uit, wanneer deze doorkijkbanden zijn gemonteerd onder een auto. Maar de voordelen zijn er dan ook wel naar:

  - De banden hebben geen lucht nodig
  - Er is geen ventiel
  - Je hebt geen reservewiel meer nodig
  - Nooit meer een lekke band

  bron :  http://www.michelintweel.com/

  Michelin doorkijk banden

 • Handig! I am Jeep mobile app

  Jeep Mobile app

  Nog voornamelijk op de Noord-Amerikaanse markt gericht, maar... Europa komt uiteraard ook binnen afzienbare tijd. Wat is het? Een app voor alles omtrent je dierbare Jeep. Erg handig is de parkeer button. Heb je de auto ergens geparkeerd, gebruik de markeer button en je vindt je auto later altijd weer heel makkelijk terug. 

  Er zijn nog veel meer extra's, maar wellicht is het veel leuker om de app gewoon te downloaden en op onderzoek uit te gaan. Zowel voor Apple als Android gebruikers beschikbaar! Een absolute aanrader voor elke trotse Jeep bezitter.

  Voor meer informatie, kijk op Jeep Mobile App

 • Jeep fabriek viert 5 miljoenste auto!

  5 miljoenste Jeep rolt uit de fabriek van Detroit

  Sinds 1992 worden in de Jeep fabriek in Detroit, allerlei Jeeps geassembleerd. Voornamelijk de Grand Cherokee ziet hier het eerste levenslicht. 

  Afgelopen week was het zover. De 5.000.000e Jeep verliet de fabriek. Dit bijzonder heugelijke feit, liet men niet ongemoeid voorbij gaan. De betreffende Jeep Grand Cherokee werd geschonken aan de USO (United Service Organizations), een organisatie die Amerikaanse militairen en hun families ondersteunt. Niemand minder dan Sergio Marchionne, topman van de Chrysler/Fiat onderneming, signeert de auto ter plekke. 

  De Grand Cherokee is nog altijd als een van de meest verkochte SUV's wereldwijd. Naast de Grand Cherokee zijn er in de loop der jaren ook de Jeep Commander en de Jeep Durango gefabriceerd. Maar het overgrote deel van de 5.000.000 miljoen Jeeps, was de Grand Cherokee. Daarom rolde de Jeep Grand Cherokee uiteindelijk als 5.000.000e exemplaar van de band.