Filter
 • Jeep Wrangler krijgt elektrohulp

  Jeep Wrangler ElektroFiat Chrysler Automobiles heeft niet alleen een - gewijzigde - blik in de toekomst van Alfa Romeo gegeven. Vandaag wordt ook een lichtje op de nieuwe Jeep Wrangler geschenen.

  In januari vorig jaar konden we al melden dat Jeep hybridekracht voor de volgende generatie Wrangler niet uitsloot. Vandaag is het bevestigd: de nieuwe Jeep Wrangler krijgt gezelschap van hybride versies.

  De nieuwe Wrangler staat volgens de productplanning van Jeep voor 2018 op de planning. Aanvankelijk zal de kleine offroadkoning slechts met 'nieuwe motoren' beschikbaar komen, maar daar blijft het niet bij. Voor het eerst krijgt de Wrangler te maken met elektokracht... 

  Lees het hele artikel op AutoWeek

   

 • Team Tenback klaar voor Challenge Tour

  Tenback team klaar voor Challenge TourAfgelopen zondag (de proloog van de Challenge Tour 2014) is succesvol verlopen voor Team Tenback. Guido en Jacqueline Tenback hebben alles getest en zijn klaar voor de barre tocht richting de Noordkaap. 

  De Challenge Tour 2014 is te volgen via GPS Buddy. Voor instructies over het hoe en wat verwijzen we graag naar de website van de Challenge Tour. De Challenge Tour is ook te volgen via Facebook en Twitter.

  De Challenge Tour 2014 vindt plaats van 1 t/m 9 februari. Klik op de afbeelding om naar de website van de Challenge Tour te gaan.

   

 • Vilner Jeep Wrangler : Zo kan het ook!

  Vilner Jeep Wrangler

  Wie in alle luxe door de modder wil ploeteren, komt al decennialang bij Range Rover uit. Wil je op dit gebied origineel zijn, heb je dan ook een probleem. Maar daar heeft Vilner nu de oplossing voor.

  Vilner kwamen we een paar weken geleden tegen als ontwerper van een weinig subtiele BMW 6-serie, maar nu blijkt dat de Bulgaarse tuner ook het bescheidener werk niet schuwt. Deze vijfdeurs Jeep Wrangler onderscheidt zich aan de buitenzijde alleen op detailniveau van z’n soortgenoten.

  De chromen grille, buitenspiegels en portiergrepen contrasteren mooi met de zwarte lak, terwijl de donkere wielen een poging doen de stoere Wrangler een chiquer uiterlijk te geven. Led-koplampen zorgen voor voldoende licht in het duister en een moderne uitstraling, en ook aan de achterzijde ontbreekt deze lichttechniek natuurlijk niet. 

  De subtiele buitenzijde is echter niet waar het om gaat bij deze auto: het interieur is de echte blikvanger. Rood en zwart leer onttrekken vrijwel alles aan het zicht, de stoelen kregen een opvallend profiel aangemeten en ook het stikwerk mag er zijn.

  Onder de kap getuigt een 2,8-liter dieselblok van de Europese roots van deze Amerikaanse terreinbeul. Voor de gelegenheid stookt Vilner de diesel op van 197 naar 257 pk, kracht die via een automaat comfortabel naar de wielen verdwijnt. 

  bron : Autoweek (kijk hier voor alle foto's)
 • De nieuwe Lancia Ypsilon commercial

  De nieuwe Lancia Ypsilon commercial is uit. Voor slechts € 12.990,- rijdt u al in een nieuwe Lancia Ypsilon Silver Plus editie. Bekijk de commercial en kom bij ons langs voor een proefrit. 

  [youtube]H1m0s207C7A[/youtube]

   

 • Vaste onderhoudstarieven voor uw auto

  Wel zo handig om te weten waar u aan toe bent bij een onderhoudsbeurt.

  Om het zo helder en transparant mogelijk te houden, hebben wij een overzicht voor u waarbij u precies weet waar u aan toe bent voor uw reguliere onderhoud. Eenvoudig uw model zoeken en selecteren en u krijgt direct een totaal overzicht voor het juiste onderhoud aan uw auto.

  Kijk op onze service pagina "Vaste onderhoudstarieven" voor meer informatie.

   

 • Red Line rijdt Mercedes C63 AMG

  Red Line maakt diverse bedrijfsfilms en zo ook in samenwerking met Tenback Auto's, In diverse afleveringen testen en rijden zij diverse occasions en nieuwe auto's. In deze film krijgt u ook een kijkje achter de schermen bij Tenback Auto's. Daarnaast staat in deze film centraal, de wolf in schaapskleren, de Mercedes C63 AMG. Kijk en geniet...

  Red Line rijdt de Mercedes C63 AMG