Financiële diensten

Ook voor de leasing, financiering en verzekering van uw Lancia, Chrysler, Jeep of Dodge bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid pakket financiële diensten aan van Chrysler Financial. Voor uw autoverzekering adviseren wij de verzekeringsproducten van Daimler Financial Services.

Particuliere klanten

Onze particuliere klanten kunnen hun Chrysler, Jeep of Dodge heel voordelig financieren met een betaalplan van Chrysler Financial. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Zakelijke klanten

Onze zakelijke klanten hebben de keuze uit operationele leasing (off-balance) en financiële leasing (on balance). Het is ook mogelijk om aanvullende servicecomponenten toe te voegen. Met de online leasecalculator van Chrysler Financial kunt u direct heel eenvoudig uw maandbedrag uitrekenen.

Autoverzekeringen

Daimler Financial Services heeft een reeks verzekeringen ontwikkeld speciaal voor Chrysler, Dodge en Jeep. Zowel particuliere als zakelijke rijders kunnen hiervan profiteren. Ook gebruikte Chryslers, Jeeps en Dodges komen hiervoor in aanmerking. U kiest zelf de verzekering die het beste past bij uw persoonlijke situatie.